Grandis XXI. – Vocational Education for Elderly Care in the 21st century

A Grandis XXI. projekt célja egy gyakorlatorientált, modulrendszerű, kompetenciaalapú továbbképzési program (tematika és tananyag) kidolgozása a szakképzés számára, amely a résztvevőket felkészíti az idős emberek otthonába telepített, életfunkciók megfigyelésére, riasztásra alkalmas okoseszközök és az önálló életvitelt elősegítő, interneten keresztüli kapcsolatteremtést, kommunikációt, tanulást támogató IKT-rendszerek hatékony alkalmazására.

GRANDIS XXI - 21st - Vocational Education for Interprofessional Elderly Care of the 21st century (2016-1-HU01-KA202-023044)
Erasmus+ KA2: Együttműködés az innováció terén és jó gyakorlatok cseréje
Részt vevő országok: Magyarország, Egyesült Királyság, Írország, Franciaország, Spanyolország
Időtartam: 2016. október 1. – 2019. június 30.

 

Még nem lett létrehozva címlapra kerülő tartalom.

Friss hírek

Most kaptuk a hírt, hogy a Grandis projekt elnyerte a Tempus Közalapítvány (az Erasmus+ program magyar nemzeti irodája) által évente kibocsátott nívódíjat!

Köszönet a konzorciumi partnereknek a nagyszerű együttműködésért!


A demográfiai változások, a gondozók a 21.


Miután meghatározták a projekt céljait, a partnerek negyedik alkalommal is összegyűltek a projekt folytatása céljából. A találkozó házigazdája ezúttal a francia partner, a GUIMEL volt.  A 2018.


A harmadik projekt megbeszélésre 2017. november 23–24-én, Dublinban került sor, a nemzetközi partnerek részvételével: Magyarországról a Számalk-Szalézi Szakgimnázium, a Corvus Kft.


2016. október 11-12-én tartottuk meg a Grandis XXI. projekt első nemzetközi partnertalálkozóját Budapesten.